Mladen Bodalec uoči koncerta u Varaždinu: Bit će to jedna dobra večer rock‘n’rolla Foto: Krešimir Đurić

Mladen Bodalec uoči koncerta u Varaždinu: Bit će to jedna dobra večer rock‘n’rolla

| 18.12.2018. u 19:48h | Objavljeno u Društvo

Ulicama našeg grada danas se prošetao Mladen Bodalec, glavni pjevač grupe Prljavog kazališta koji će za tjedan dana održati koncert u Varaždinu.

Iako ovo neće biti prvi koncert Prljavog kazališta u Varaždinu, bit će prvi u Areni Varaždin. Naime, Mladen Bodalec i “prljavci” u najvećem koncertnom i sportskom prostoru u Varaždinu imat će veliki, božićni koncert na Štefanje, 26. prosinca, povodom 40 godina Prljavog kazališta. No, bit će to poseban koncert i za varaždinsku Arenu, koja ove godine također slavi obljetnicu - 10 godina od kada je otvorena. 

- Sigurno je da nam to predstavlja jedan respekt prema jednom ovakvom lijepom i velikom prostoru. Tu nismo još bili, iako smo često gostovali u Varaždinu. Zadnje smo bili na programu dočeka Zlatka Dalića, a također se sjećam koncerta za maturantice gdje smo svirali mi i Plava trava zaborava. Puno je dobrih sjećanja nam ostalo u ovom gradu, ali i okolici. Varaždinska Arena nam je zadnja koja nam je preostala s obzirom da smo već nastupili i u zadarskoj, splitskoj, osječkoj i zagrebačkoj Areni. Mislim da će biti to jedna dobra večer rock ‘n’ rolla i da ćemo proslaviti zajedno u punoj dvorani proslaviti 10 godina Arene i 40 godina Prljavog kazališta - rekao je Bodalec još krajem listopada za naš tjednik kada je najavljivao ovaj koncert.

Ulaznice za ovaj koncert i dalje se mogu kupiti na stranicama Eventima.

_DSC7180.JPG

_DSC7193.JPG