Mia Dimšić i Tarapana band za rođendan centra Lumini

vv / lumini | 5.4.2018. u 12:25h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Mia Dimšić i Tarapana band glavne su zvijezde velike proslave četvrtog rođendana centra Lumini, koja će trajati dva dana – u subotu i nedjelju, 14. i 15. travnja.

Najmlađe pred igraonicom Twister od 14 sati očekuju kreativne radionice, a zabavni program na pozornici centra Lumini počinje u 16 sati. Voditeljskom će palicom slavljem upravljati Kristijan Petrović Kiki.

Lumini rodjendan 2

U subotu će se za mikrofon prije Mije Dimšić stati Cure iz centra, a atraktivne plesne nastupe pripremaju Univerzalni plesni studio Feel by Romana Ratkaj i Sportski plesni klub Valcer. Centar Lumini okupljene će počastiti i velikom rođendanskom tortom.

U nedjelju će u glazbenom dijelu programa nastupiti Tamburaški sastav Špancir, Gabrijela Hrženjak i Tarapana band. Uz Feel plesnim će nastupima događaj začiniti Cheerleading klub Bravo Varaždin i Plesni klub D&D.

Posebno uzbudljivo bit će izvlačenje dobitnika velike rođendanske nagradne igre centra Lumini. Najsretnijeg očekuje nezaboravan shopping vrijedan četiri tisuće kuna. Nagradni bubanj već se puni. Kupon za igru dobivaju svi koji na nekom prodajnom mjestu u centru Lumini potroše više od stotinu kuna.

Oni pak koji na nekom prodajnom mjestu u centru Lumini tijekom vikenda (14. i 15. travnja) obave kupnju veću od dvjesto kuna, odmah na info pultu na dar dobivaju vrećicu za kupovinu.

Označeno u