Marta iz Ivanca i Natalija iz B. Huma sinoć oduševile žiri RTL-ova showa „Zvijezde“ Foto: Rtl.hr

Marta iz Ivanca i Natalija iz B. Huma sinoć oduševile žiri RTL-ova showa „Zvijezde“

V.V./RTL.HR | 11.11.2018. u 07:47h | Objavljeno u Društvo

Marta Strmečki iz Ivanca i Natalija Zrinski iz Brezničkog Huma prošle su u daljnju fazu natjecanja u sinoćnjoj epizodi RTL-ova glazbeno-natjecateljskog showa „Zvijezde“.

Marta je žiri oduševila izvedbom pjesme „Čuvaj me“, a Natalija pjesmom „Dani i godine“.

Natalija je inače 17-godišnjakinja koja, unatoč teškim životnim bitkama i opakoj bolesti s kojom se morala suočiti, ne skida osmijeh s lica. Ove je godine operirala rak kože i sada na svojim obrazima nosi ožiljke koji je na to podsjećaju. Glazba i stihovi bili su uz nju cijelo vrijeme i pomogli joj da se osjeća bolje, a inače se bavi gađanjem glinenih golubova. Nakon što je otpjevala pjesmu Nine Badrić, Tonči Huljić joj je rekao da bi trebala pjevati u paru, ali ne sama, a Nina, koja se podignula prva, odlučila je mentorirati je dalje.

Marta, također 17-godišnjakinja, obožava pak životinje i u svom domu ima pravi mali zoološki vrt, pse, mačke i zeca. Kad je bila mala, njezin je tata u njihov dom donosio najrazličitije životinje. Iako se mama isprva protivila tomu, popustila je kad je vidjela s kakvim se veseljem Marta brine o njima.
Kao dijete željela je biti veterinarka, no danas sve više razmišlja o glazbenoj karijeri. Kratko je pjevala u zboru i nastupila na nekoliko natjecanja. Trenutno pjeva u ženskom sastavu Kaliope, a najviše voli solo dijelove i višeglasja. Mentor će joj biti Jacques Houdek.