Završnica će biti u petak na stadionu „Sloboda“, gdje će se od 16 sati mališani natjecati u nogometu te atletici

Likovnom radionicom u ponedjeljak počinje 18. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina

| 5.5.2019. u 12:00h | Objavljeno u Društvo

Od 6. do 10. svibnja održavat će se 18. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i partnera. Festival će početi u ponedjeljak, 6. svibnja, likovnom radionicom u balonu sportske dvorane u Graberju, s početkom u 10 sati.

I u naredna tri dana aktivnosti će se održavati od 10 sati – u utorak teniski višeboj na terenima TK „Varteks“, u srijedu plivanje na Gradskim bazenima „Varaždin“ te u četvrtak vožnja spretnosti biciklom. Završnica će biti u petak na stadionu „Sloboda“, gdje će se od 16 sati mališani natjecati u nogometu te atletici (trčanje 50 m, skok u dalj, bacanje loptice i štafeta 4x25 m).

Na 18. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina sudjelovat će 500-injak djevojčica i dječaka iz 14 dječjih vrtića s područja Grada Varaždina. Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina pokretač je manifestacije Olimpijski festival dječjih vrtića, koju je prihvatio Hrvatski olimpijski odbor te se danas organizira diljem Hrvatske.