Konstituiran Savjet mladih grada Varaždina, izabran predsjednik Leo Amidžić

VV | 19.1.2021. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih Grada Varaždina koja se u ponedjeljak održala putem Zoom aplikacije, za predsjednika Savjeta izabran je Leo Amidžić, a za njegovog zamjenika Josip Pokorny. Sjednici su prisustvovali i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo Mirna Kezele te dosadašnji predsjednik Savjeta mladih Grada Varaždina Tim Hrvaćanin.

Leo Amidžić, student Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, čestitao je svim članicama i članovima kao i njihovim zamjenicima na izboru u Savjet mladih Grada Varaždina te zahvalio na ukazanom povjerenju. „Zahvaljujem i dosadašnjem predsjedniku Savjeta mladih Timu Hrvaćaninu i svim našim prethodnicima na uloženom trudu i radu. Iako smo generacija koja odrasta između globalne financijske krize i globalne pandemije koronavirusa te iako još uvijek stječemo znanje i iskustvo, drago mi je što smo odlučili preuzeti ovu odgovornost i doprinijeti, u skladu s mogućnostima Savjeta mladih, boljitku života mladih u našem gradu. Poruka koju želim poslati mladima je da ćemo biti njihov glas i da nam se u svakom trenutku mogu obratiti, a upravo će komunikacija s mladima biti bitan segment našeg djelovanja. Nadam se dobroj suradnji, kako s članicama i članovima Savjeta mladih, tako i s predsjednikom Gradskog vijeća Grada Varaždina Damirom Habijanom, svim vijećnicama i vijećnicima u Gradskom vijeću, gradonačelnikom Grada Varaždina Ivanom Čehokom te zamjenicima gradonačelnika.“ – rekao je Amidžić.

Članovi Savjeta na sjednici su proaktivno i konstruktivno raspravljali, dogovorili daljnje korake suradnje i projekte za mlade na širem području Grada Varaždina.

Članovi i zamjenici članova Savjeta mladih Grada Varaždina (mandat 2021.-2023.)

Članovi:

LEO AMIDŽIĆ – predsjednik

JOSIP POKORNY– zamjenik predsjednika

LUCIJA CAR - članica

TONI ČAKMAZOVIĆ - član

DAVID HIRŠZON - član

DORA KERMEK - članica

TIN KOLENKO - član

LOVRO LUKAVEČKI - član

IVAN TODOROVIĆ - član

Zamjenici članova:

KARLO FURJAN – zamjenik člana

JELENA PUZAK – zamjenica člana

PETAR RUNAC – zamjenik članice

JURICA PAJTAK – zamjenik člana

TEO TUĐAN – zamjenik člana

MONIKA RUSAK – zamjenica članice

LUCIJA BRIŠKI – zamjenica člana

MAGDALENA KRAJNIK – zamjenica člana

EDO RISEK zamjenik člana