Ivanec uskoro na svjetskoj panoramskoj televiziji Skyline Web Cams TV!

V.M./Varaždinske vijesti | 4.1.2017. u 14:49h | Objavljeno u Društvo

Grad Ivanec prihvatio je ponudu najutjecajnije svjetske turističke panoramske televizije Skyline Web Cams TV o postavljanju panoramske TV kamere u Ivanec i uvrštavanju grada u jedinstven sustav top destinacija u svijetu „pokrivenih“ web kamerama.

Skyline TV je najmoćniji i najpopularniji svjetski turistički vodič uživo, od 0 do 24 sata, čije mišljenje u dodjeli priznanja za vodeće destinacije uvažavaju i institucije kao što su UNESCO, Svjetska turistička organizacija te najveće svjetske TV kuće i novine.

Skyline panoramska TV kamera bit će postavljena u centru Ivanca, a bit će montirana tijekom siječnja. Pored emitiranja uživo, omogućava i fotografiranje u visokoj HD rezoluciji, a omogućuje i prijenos slika putem Facebooka, Twittera, Instagrama i drugih društvenih mreža.

Iz Skylinea Hrvatske poručili su da će, u povodu uvrštavanja Ivanca u sustav odabranih lokacija, ovaj grad počastiti promotivnom reklamom Turističke zajednice na jednoj od prestižnih atraktivnih lokacija kao što su Venecija, London, Rim, Beč, Dubrovnik. Skyline gradu Ivancu poklanja web kameru i dugogodišnje održavanje sustava, a jedini trošak koji će Grad pokriti jest simboličan iznos vezan uz usluge montaže te frekvenciju i server za kodiranje videosignala te dobavu i podešavanje parametara.

Budući da snimak ide direktno i na stranice www.skylinewebcams.com ovime se i Ivanec uvrštava u najmoćniju panoramsku televiziju na svijetu koja jednim klikom od 0 do 24 sata svim posjetiteljima pruža putovanje uživo u top destinacije širom svijeta.

Na ovakav će način i Ivanec prvi put postati turistički ambasador Hrvatske. Naime, Skyline svakodnevno bilježi stotine tisuća fotografija i svaka fotografija koju snimi i objavi gledatelj na društvenim mrežama i u medijima potencijalni su poziv u u našu zemlju, s ciljem ostvarenja produljene turističke sezone i povećanja dobiti.