Iva Ivanagić i Patricija Dimitrovski u borbi za Miss Supranationala Varaždin

VV | 13.5.2021. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

Iva Ivanagić i Patricija Dimitrovski su dvije kandidatkinje Miss Suprantionala Varaždina koje će se boriti za svoje mjesto na natjecanju Missa Hrvatske. 

- Zovem se Iva Ivanagić, dolazim iz Sračinca. Imam 21 godinu, završila sam gimnaziju i trenutno sam studentica na trećoj godini Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Veoma sam komunikativna i društvena osoba te sam se na izbor prijavila kako bih stekla novo iskustvo i poznanstva - rekla je Ivanagić

- Zovem se Patricija Dimitrovski, dolazim iz okolice Varaždinskih Toplica. Imam 21.godinu. Završila sam četverogodišnju školu " tehničar zaštite osoba i imovine i trenutno radim u svojoj struci. Društvena sam i komunikativna osoba te rado svoje slobodno vrijeme provodim u okruženju prijatelja. Prijavila sam se da se iskusim u nečem novom te da upoznam svijet mode, i novi krug ljudi. Nadam se da ću napredovati te za koju godinu imati svoj modni butik - rekla je Dimitrovski.

Brend modne kuće Brokat Snježne Radev odjenuo je obje manekenke, a svojim krojem ukazuje na važnost kvalitetnog rada i stavljanja fokusa na detalje. Preciznim šivanjem i stvaranjem svake odjevne kombinacije počevši od unikatnih svečanih haljina, vjenčanica i unikatnih odjevnih predmeta, stvorene za gala večere, vjenčanja, kulturne manifestacije te modne revije.

Modni dizajn uključje rad sa svilom, čipkom i ostalim  raznovrsnim materijalima. Modni salon Brokat se nalazi na adresi Sračinec, Braće Radića 1.

Galerija slika