Humanitarna revija i tombola ove subote u Bardu za Dom „Nova budućnost“

vv | 13.6.2017. u 10:59h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U subotu,  17. lipnja, od 20 h u caffe baru Bard bit će održana humanitarna akcija čini prihod ide za Dom „Nova budućnost“, odnosno djecu bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

-U sklopu akcije održat će se modna revija i tombola, čiji sav prihod ide djeci. Sve srećke su dobitne, a cijena srećki iznosi 20 ili 50 kn (cijena srećke ovisi o dobitku), pri čemu je nagrada po srećki veća od njene cijene, naglašavaju organizatori.

U prodaju je, kako naglašavaju. stavljeno 150 srećki po 20 kn i 150 srećki po 50 kn, a mogu se kupiti u dućanu Uni creativa, koji je na varaždinskom placu, nasuprot dječjeg igrališta, zatim tijekom subotnjeg obrtničkog sajma na štandu Uni creative, kao i caffe baru Bard te po dogovoru preko fb stranice: „Kad se male ruke slože“.

Na istoj stranici može se pratiti i cjelokupna akcija čiji će vrhunac biti u subotu navečer kada će se izvlačiti tombola, odnosno održati koncert, ples Djeca djeci (DND Varaždin) te modna revija Ellere.

-Zahvaljujemo svim donatorima tombole i svim ljudima dobrog srca koji su kupnjom tombole pomogli da djeci osiguramo bolje i sigurnije mjesto za život, poručuju organizatori.