Grad Varaždin donirao značajna sredstva udrugama s područja socijalne skrbi i zdravstva

VV | 20.4.2021. u 21:30h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin je značajnim sredstvima iz proračuna podržao rad udruga s područja socijalne skrbi i zdravstva unatoč pandemijskoj krizi. Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok u utorak je s predstavnicima udruga potpisao ugovore.

- Zahvaljujem vam što ste radili u ovim pandemijskim uvjetima i okupljali naše građane koji su preko vas zadovoljili svoje građanske interese. Riskirali ste svoje zdravlje i bili na usluzi građanima i zato vam upućujem veliku zahvalu - rekao je Čehok.

- Iako će pojedine udruge smanjiti svoje aktivnosti zbog pandemije, sredstva neće propasti a vas molim da nas o tome izvještavate. Najveća vrijednost ove gradske uprave je bila da smo komunicirali s vama. Nikad u povijesti grada nije bilo toliko udruga kao što ih imamo danas i nikad nije bila bolja suradnja. Udruge su šarolikost i bogatstvo jednog gradskog života pa vam još jednom zahvaljujem na suradnji - zaključio je Čehok.

Za sutra u 9 sati najavljeno je potpisivanje ugovora s udrugama s područja obrazovanja i rada s mladima. Koliko je pojedinoj udruzi dodijeljeno možete vidjeti u dokumentu na:

https://varazdin.hr/upload/2021/04/odluka_o_odobravanju_financijskih_sredstava_60741ca022b21.pdf