FOTO Zabava i smijeh na 8. Selskim igrama u Tuhovcu: "Civilni stožer RH" najbolji u skakanju u vreći! Foto: Varaždinske Toplice

FOTO Zabava i smijeh na 8. Selskim igrama u Tuhovcu: "Civilni stožer RH" najbolji u skakanju u vreći!

VV | 3.8.2020. u 15:34h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Tradicionalne Selske igre Tuhovec i ove su godine okupile velik broj natjecatelja i navijača. Osmo izdanje ovog sportsko-zabavnog natjecanja održano je u nedjelju na terenu Nogometnog kluba "Polet” Tuhovec, a ekipe su, kao i svake godine do sada, bodrili brojni navijači iz Tuhovca, ali i okolnih mjesta.

Pet ekipa od 15-ak sudionika natjecalo se u nekoliko zanimljivih disciplina: vožnji živih tački, tuhovečkoj alci, potezanju užeta, skakanju u vreći, piljenju trupaca starom pilom, graničaru te malom nogometu.

U malom nogometu i vožnji živih tački najbolja je bila ekipa "Selčak”, u graničaru i piljenu trupaca "Stari grad”, u skakanju u vreći "Civilni stožer RH”, dok su "Đipari” bili najjači u potezanju užeta i Tuhovečkoj alci.

S obzirom na isti broj bodova, prvo mjesto u ukupnom poretku dijelile su ekipe "Selčak” i "Đipari”.

- Čestitamo pobjednicima, iako ovdje nikome nije cilj osvojiti prvo mjesto, već je naglasak na druženju i zabavi. Toga nam često nedostaje, a posebice u trenutnim okolnostima. To potvrđuje i velik odaziv mještana koji su s veseljem dočekali još jedno izdanje ove naše manifestacije. Želio bih zahvalio svima koji su omogućili da se ovogodišnje igre održe, svim sponzorima, ljudima iz kluba koji su odradili posao oko organizacije te svim natjecateljima i posjetiteljima – poručio je predsjednik Nogometnog kluba "Polet” Tuhovec Dejan Kubat.

Označeno u