FOTO, VIDEO: U sklopu Voogle konferencije održana druga "Tajna večera"

Varaždinske vijesti | 4.4.2019. u 11:08h | Objavljeno u Društvo

Prošlog je tjedna održana druga „Tajna večera“ u Varaždinu, ovog puta za goste VOOGLE konferencije koju organizira Tehnološki park Varaždin. Podsjetimo, organizatori ovog događaja su troje poslovnih suradnika i prijatelja – Alenka Čović, vlasnica obrta FLAVO, Ivan Todorović, direktor poduzeća IT Media d.o.o. i Hrvoje Selec, tajnik udruge Filmsko-kreativni studio VANIMA.

- S obzirom na to da naša poduzeća rade u sklopu Tehnološkog parka Varaždin te kako je cilj naših tajnih večera spajanje ljudi, odnosno zbližavanje djelatnika u turizmu, poduzetnika, freelancera, kreativaca, a sve kako bismo svi zajedno kroz razgovor i ugodno druženje kreirali nove ideje i potaknuli suradnju, odlučili smo ugostiti zanimljive kreativce i predavače iz Chicaga, te organizatore VOOGLE konferencije. Na prijedlog direktora Tehnološkog parka Varaždin, Karla Kukeca koji je bio gost naše prve večere, prihvatili smo ovaj izazov te se potrudili da i ova tajna večera bude doživljaj za pamćenje – rekao je Ivan Todorović, jedan od organizatora.

- Kao što smo i najavili nakon prve večere održane sredinom prosinca prošle godine da ćemo organizirati drugu na proljeće, suradnja s organizatorima VOOGLE konferencije bila je idealna prilika za to. Tako smo gostima večere pripremili zanimljivo upoznavanje Varaždina kroz turu Varaždinskih coprnica, a na samoj večeri probali su gastronomske specijalitete koji predstavljaju autohtone Okuse varaždinskog kraja. Sve to ne bi bilo moguće bez vrhunskog osoblja Restorana Minerva i njihove menadžerice hrane i pića Ljerke Šebečić. To je prepoznala i Varaždinska županija koja potiče gastronomsku ponudu našeg kraja, a upravo u svrhu jačanja turizma na našem području. Goste je u atriju Varaždinske županije riječima dobrodošlice uz organizatore dočekala i posebna savjetnica župana Varaždinske županije Natalija Martinčević. Stoga ovim putem na susretljvosti i pomoći ujedno zahvaljujemo djelatnicima Županije, te Cava baru – rekao je Hrvoje Selec.

Informacije o narednim događajima možete pratiti na službenim internetskim stranicama www.tajna-vecera.com te na službenoj FB stranici, a kako je bilo na večeri pogledajte u nastavku na fotografijama i videu.

 

Označeno u
Video sadržaj
Galerija slika