FOTO: Veselje na mimohodu maturanata, a naj odore ima 4. gim iz Graditeljske škole

MGA/Varaždinske vijesti | 20.5.2019. u 16:00h | Objavljeno u Društvo

Gotovo 2.000 maturanata srednjih škola iz Varaždinske županije danas su, 20. svibnja, ulicama Varaždina širili veselje uz pjesmu, ples i zviždanje. Mihomodom maturanata od Parka mladih preko Korza i Franjevačkog trga te natrag do polazišta, počela je Maturantika 2019., zasigurno najveselija manifestacija u godini. S balkona Županijske palače sve su pažljivo promatrali članovi ocjenjivačkog žirija - zamjenik župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i Tatjana Novak iz PU varaždinske, koji su imali težak zadatak odabira naj maturantske odore.

Ovogodišnji pobjednici su „kokice“, učenici 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole. Razredu, u kojem je 17 učenika, u Parku mladih uručena je nagrada, izlet u adrenalinski park Accredo u Zasadbregu, na koji će svi zajedno otići već ovoga četvrtka. Maturantika se nastavlja sutra sportskim danom, a potom plesanjem quadrille u četvrtak točno u podne na Kapucinskom trgu.

PROGRAM MATURANTIKA 2019.

Utorak, 21. svibanj 2019.

 Sportski dan SPORTOM PROTIV OVISNOSTI

14,00 – 18,00 – Park mladih – vježbanje na spravama uz stručno vodstvo predstavnika 5 Star Fitness Centra - proglašenje triju najupornijih / najizdržljivijih i uručenje nagrada

- nastup DJ-a (David Mašić)

Srijeda, 22. svibnja 2019.

 Plesni dan NASILJE NE ŽELIM, QUADRILLI SE VESELIM!

12,00 - Kapucinski trg – maturanti plešu Quadrillu

14,00 – 18,00 - Park mladih – nastup DJ-a (David Mašić)

Označeno u