Prikazane su vjenčanice i svečane haljine za sve prilike Foto: Trgovački centar Lumini

FOTO: Varaždinske dizajnerice oduševile posjetitelje Dana vječanja u Luminiju

Varaždinske vijesti | 19.2.2018. u 20:52h | Objavljeno u Društvo

Dani vjenčanja u trgovačkom centru Lumini, održani 17. i 18. veljače, ove su godine potvrdili status najatraktivnijeg sajma vjenčanja u sjeverozapadnom dijelu zemlje. Na sajmu su nastupili mnogobrojni izlagači – od zlatara preko fotografa i video snimatelja do slastičara.

- Drago nam je što su Dani vjenčanja postali tradicionalni, ali i što se sadržajem i posjećenošću iz godine u godinu nadmašuju. Želja nam je predstaviti nadahnuća i rješenja za vjenčanja na jednom mjestu. Sretni smo što na sajmu sudjeluju lokalni proizvođači i pružatelji usluga za vjenčanja, ali i oni poznati diljem zemlje - kazala je Jelena Kontrec iz centra Lumini.

S posebnim zanimanjem posjetitelji su pratili modnu reviju varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Obrt Lorella, atelje Kookabee Melite Kukec, obrt Brokat Snježane Radev i modna kuća Ellera Željke Vidović prikazali su elegantne svečane haljine. Iako svaka dizajnerica ima vlastiti modni potpis, zajedničko im je vrsno krojačko majstorstvo. Salon vjenčanica Lidija okupljene je oduševio svečanim haljinama za osobe svih dobi – od onih za pričesti do vjenčanica. Poseban pljesak zaradili su mali manekeni – djeca iz Univerzalnog plesnog studija Feel. Produkciju revije potpisuje Marijana Gregurić.

Romantičan ugođaj začinili su glazbeni nastupi Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Mlađu publiku posebno su razveselili gosti iznenađenja – Tarapana Band. Mladenci su sudjelovali u nagradnim natjecanjama za koja su vrijedne nagrade, među ostalima, osigurale Zlatne gorice te Dominik zlatarnica i srebrnarnica. Buduće mladenke oduševilo je besplatno šminkanje u Mülleru. Program je vodio Nenad Kumrić Charlie, a organizator sajma je Tin marketing.

Lumini_-_Sajam_vjencanja_01.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_02.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_03.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_04.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_05.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_06.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_07.JPG

Lumini_-_Sajam_vjencanja_08.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_09.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_10.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_11.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_12.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_13.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_14.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_15.jpg

Lumini_-_Sajam_vjencanja_16.jpg