FOTO: Topnicima varaždinskih Purgara pridružio se i Slobodan Mikac Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Topnicima varaždinskih Purgara pridružio se i Slobodan Mikac

Varaždinske vijesti | 7.9.2019. u 15:02h | Objavljeno u Društvo

Ove je subote, nakon prekida za vrijeme trajanja Špancirfesta, nastavljena tradicija subotnjeg pucanja iz Varaždinskog topa koju organizira Varaždinska građanska garda.

Točno u podne uzicu Varaždinskog topa povukao je generalni konzul Republike Hrvatske u Švicarskoj Slobodan Mikac. Popularni Purgari svoj su odabir obrazložili činjenicom da je Mikac niz godina prisutan u društvenom i političkom životu Grada Varaždina, kao i da je dosad obnašao niz odgovornih funkcija - kao zamjenik varaždinskog gradonačelnika, direktor Slobodne Zone Varaždin, direktor Razvojne Agrncije Sjever–DAN, ali i ravnatelj Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, ravnatelj Uprave za poticanje izvoza i ulaganja te pomoćnik ministra.

- Imali smo prilike osobno se uvjeriti u entuzijazam, angažiranost i predanost konzula, a mi sami najbolje znamo što je Mikac uradio za naš kraj i poduzetništvo svojim angažmanom u Slobodnoj zoni. Varaždinska građanska garda želi ovim glasnim pucnjem zahvaliti gospodinu Slobodanu i odati mu zasluženo priznanje te poželjeti još puno uspjeha u njegovom poslu – pojasnili su Purgari.

mikac_topnik_01.JPG

mikac_topnik_02.JPG

mikac_topnik_03.JPG

mikac_topnik_04.JPG

mikac_topnik_05.JPG

mikac_topnik_06.JPG

mikac_topnik_07.JPG

mikac_topnik_08.JPG