FOTO Thompson dignuo na noge prepunu varaždinsku Arenu

vv | 24.11.2017. u 22:34h | Objavljeno u Društvo

Marko Perković Thompson napraviti je ono što ne uspijeva bilo kome - dupkom ispuniti varaždinsku Arenu. Brojni obožavatelji, i to ne samo iz Varaždina i okolice, uživali su u njegovom večerašnjem koncertu u dvorani uz Dravu, koji je bio i prvi u nastupu u tom prostoru.

Uoči koncerta, Thompson je posjatio Udrugu specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ te je položio ružu u Spomen sobi za sve poginule pripadnike specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“.  

Tom prilikom je tajnik udruge Ivo Loborec u ime svih ratni pripadnika specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ uručio Thompsonu Zahvalnicu za njegov umjetničko-glazbeni doprinos u očuvanju digniteta hrvatskih domoljuba, promicanju vrijednosti i slobode koja je hrvatskom krvlju, nevinim mladim životima i pobjedom dana za jedinu nam domovinu Hrvatsku te dokazanom senzibilitetu prema hrvatskim braniteljima, pogotovo pripadnicima specijalne jedinice policije MUP-a Republike Hrvatske.

Marko je također upoznat sa ratnim putom gore navedene postrojbe koji je prezentiran u knjizi Specijalna policija u Domovinskom ratu 1990.-1996. Knjiga mu je dana na poklon kao trajni znak sjećanja povodom posjeta Udruzi specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“.

- Naš prijatelj Marko koji je također hrvatski branitelj zahvalio se svima na gostoprimstvu te zaželio daljnji uspjeh u radu udruzi specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“., veli Loborec.

Nakon posjeta udruzi Marko Perković Thompson položio je vijenac kod Križa zahvalnosti u Varaždinu svim poginulim hrvatskim braniteljima. 

Označeno u