FOTO Tamburaši Centra tradicijske kulture i Kvartet Gubec raspoložili varaždinske umirovljenike Foto: Krešimir Đurić

FOTO Tamburaši Centra tradicijske kulture i Kvartet Gubec raspoložili varaždinske umirovljenike

VV | 3.12.2019. u 08:01h | Objavljeno u Društvo

Kvartet Gubec i Tamburaški orkestar Centra tradicijske kulture Varaždin pod ravnanjem Tibora Büna sinoć su zabavili i raspjevali više od tisuću varaždinskih umirovljenika.

Već od prvih taktova glazbe zavladala je odlična atmosfera na koncertu koji je u Sportskoj dvorani u Graberju povodom Dana grada Varaždina – blagdana svetog Nikole, pripremio Grad Varaždin za svoje umirovljenike i njihove obitelji. Na početku su ih pozdravili Viktor Mrzlečki, predsjednik Udruge umirovljenika grada Varaždina, i gradonačelnik Ivan Čehok.

Rajko Suhodolčan i njegov Kvartet Gubec zapjevali su poznate zagorske popevke i evergrine što je publika odmah prihvatila i otpjevala cijeli repertoar zajedno s izvođačima na sceni. Tamburaški orkestar CTK uz ravnanje Tibora Büna pokazao se još jednom pred domaćom publikom zašto ga s pravom proglašavaju najboljim u zemlji.

Odlična atmosfera i dobra zabava ponukali su organizatore da već sada najave kako će koncert za umirovljenike uoči Dana grada Varaždina biti organiziran i sljedeće godine te se nadaju da će postati tradicija.

Iako je koncert bio namijenjen umirovljenicima, mnogi su došli u pratnji svojih obitelji. Ulaz je bio slobodan, a kako su se umirovljenici zabavljali uz Kvartet Gubec i tamburaše pogledajte u fotogaleriji Krešimira Đurića. 

Galerija slika