FOTO Preslatki mačići iz Skloništa dobrote traže svoj stalni dom Foto: Udruga Sklonište dobrote

FOTO Preslatki mačići iz Skloništa dobrote traže svoj stalni dom

Varaždinske vijesti | 11.10.2018. u 20:59h | Objavljeno u Društvo

Varaždinske vijesti, u suradnji s udrugom Sklonište dobrote, koja pomaže napuštenim i bolesnim mačkama iz Varaždinske i Međimurske županije, pomažu mačkama naći dom.

Kia i Kai - braco i seka od 5 mjeseci, othranjeni na dudicu, cjepljeni, zdravi, tretirani od parazita, jako mazni i umiljati, te vrlo zaigrani. Idealno bi bilo da se udome zajedno!

Kissa - posebna tigrica pronađena na kiši, ispred pošte gdje je htjela poslati brzojav (hitno tražim dom, izbačena sam). Stara je 4 mjeseca, tretirana od parazita, potpuno zdrava i spremna za novi dom!

Tesla - odrasla velika bijela pahuljica traži svoje ljude :) mačak star 2 godine, ogromna maza, dobrica kakvog nema, potpuno bijele boje krzna. Mačor se super slaže s drugim mačkama, a bio je i u kontaktu sa psima. Kastriran, cijepljen i zdrav, te naučen na stan.

Brrit i Besa - spašeno dvoje mačića nađenih usred polja kukuruza na brzoj cesti gdje bi stradali vrlo brzo, sada su na sigurnosti privremenog doma, ali trebaju onaj stalni. Zdravi su, tretirani od parazita i ogrooomne maze! Idealno bi bilo da se udome zajedno.

Za dodatne informacije i udomljavanje možete kontaktirati Udrugu Sklonište dobrote preko njihove Facebook stranice, e-adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098 1700 475.

skloniste_dobrote_1_Kia_i_Kai.jpg

skloniste_dobrote_2_Kissa.jpg

skloniste_dobrote_3_Tesla.jpg

skloniste_dobrote_4_Brrit_i_Besa.jpg