FOTO Mono-cabaret "Singerica" u izvedbi Jagode Kralj Novak oduševio mnogobrojnu publiku Foto: Varaždinska županija

FOTO Mono-cabaret "Singerica" u izvedbi Jagode Kralj Novak oduševio mnogobrojnu publiku

Varaždinske vijesti | 12.9.2018. u 08:09h | Objavljeno u Društvo

Skupštinska dvorana Županijske palače sinoć je ugostila nacionalnu prvakinju drame Jagodu Kralj Novak, poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu koja je izvela svoj popularni mono-cabaret „Singerica“.

Oduševljenje publike bilo je veliko, smijeh je bio prisutan cijelo vrijeme predstave, a kako je naznačila predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, ovo je lijepi poklon građanima u okviru proslave Dana Varaždinske županije.

120918_singerica_4.jpg

- Drago mi je da je naša ovogodišnja laureatkinja, poznata glumica Jagoda Kralj Novak odigrala svoju predstavu ovdje u palači i nasmijala mnogobrojne građane. Kada smo radili program za obilježavanje Dana Županije, nastojali smo da program bude raznovrstan i mislim da smo u tome uspjeli. Za svakoga se našlo ponešto - rekla je Natalija Martinčević te dodala kako ova predstava odnosno mono cabaret prikazuje današnje stanje u društvu na jedan komičan način.

120918_singerica_3.jpg

- Kao što sam i naglasila na svečanoj sjednici, nagrada mi mnogo znači, zahvalna sam svima i ovaj odigrani mono-cabaret je moj doprinos obilježavanju Dana naše Županije – rekla je nacionalna prvakinja drame Jagoda Kralj Novak.

U predstavi su uz već spomenutu predsjednicu Turističke zajednice Nataliju Martinčević uživali i predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenik župana Robert Vugrin, direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini te županijski vijećnici.

Spomenimo, predstava je dobila nagradu 'Gumbek' na Festivalu cabareta u Zagrebu, igrana je po cijeloj Hrvatskoj, a govori o bivšoj varaždinskoj tekstilnoj radnici, koja postaje prostitutka, a cijela priča obiluje humorom i jezikom naše svakodnevice.

120918_singerica_1.jpg

120918_singerica_2.jpg

120918_singerica_5.jpg

120918_singerica_7.jpg

120918_singerica_6.jpg