FOTO Med, sirevi, rakija, pa i domaći krumpir mamili Varaždince na drugom Županijskom placu Foto: Krešimir Đurić

FOTO Med, sirevi, rakija, pa i domaći krumpir mamili Varaždince na drugom Županijskom placu

IHR/Varaždinske vijesti | 29.6.2019. u 16:33h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska županija danas je organizirala drugi Županijski plac na Franjevačkom trgu.Mnogi Varaždinci sa zanimanjem su obilazili štandove jer bila je to prilika za kupnju domaćih proizvoda lokalnih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija.

Izložbeno-prodajni sajam okupio je 30-ak izlagača iz Varaždinske i okolnih županija koji su kupcima nudili proizvode od voća i povrća, kaktusa i sukolenata, meda i pčelinjih proizvoda  heljde, a bilo je tu i domaćih kolača, vina, sokova, džemova, umaka, bučinog i drugih ulja, sireva, lavande, eko kozmetike do nakita, suvenira i handmade proizvoda. 

- Iznimno smo zadovoljni odazivom proizvođača lokalnih proizvoda, ali i interesom građana za kupnju. Činjenica da nam se neka lica ponavljaju i da ima novih govori da radimo dobar posao - rekla je predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Županijski plac Županija je pokrenula kako bi se promovirala ponuda lokalnih proizvođača. Plac se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije jednom mjesečno, a idući je na rasporedu 20. srpnja. Prijave su otvorene, a želite li i vi prezentirati svoje proizvode javite se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10. srpnja. Za izlagače je sudjelovanje besplatno, a troškove snosi Varaždinska županija.

Tko je sve obilazio štandove i čemu kupci na današnjem drugom Županijskom placu nisu mogli odoljeti pogledajte na fotografijama Krešimira Đurića.

Galerija slika