FOTO: Klizači nahrupili na ivanečku "špicu", klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja Foto: B. Težak / Grad Ivanec

FOTO: Klizači nahrupili na ivanečku "špicu", klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja

Varaždinske vijesti | 28.12.2019. u 13:12h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Prva manifestacija Advent u Ivancu proteklih je blagdanskih dana pridonijela procvatu društvenog života u gradskom centru. Glavna atrakcija je klizalište na koje se, pogotovo u poslijepodnevnim i večernjim satima, ulazak čeka u redu.

S obzirom na to da je klizalište zbog toplog vremena tjedan dana bilo izvan funkcije, sa zadovoljstvom je dočekana vijest da je njegov rad produljen sve do 12. siječnja (umjesto prvobitno planiranog 6. siječnja). Produljenje rada klizališta Gradu Ivancu je odobreno gratis, dakle bez novih troškova za gradsku blagajnu.

Klizalište je postalo glavna zimska destinacija i veselje za svu djecu i mališane, za mladež i studente, a na led se u sve većem broju upućuje i generacija mladih roditelja koji u klizanju uživaju zajedno s djecom. Ono što posebno veseli jest to što klizalište svakim danom privlači sve veći broj novih klinaca i mališana iz Ivanca i svih okolnih gradova i općina. A oni, kad jednom otkriju čaroliju klizanja, ponovno staju u red za novu „rundu“ uživanja u zimskim radostima.

ivanec_klizaliste_261219_01.jpg

ivanec_klizaliste_261219_02.jpg

ivanec_klizaliste_261219_03.jpg

ivanec_klizaliste_261219_04.jpg

ivanec_klizaliste_261219_05.jpg