Dvije osobe vodimo na mističnu šetnju s coprnicama na Valentinovo

V.V. | 9.2.2018. u 09:33h | Objavljeno u Društvo

U srijedu 14. veljače varaždinska tvrtka Tura organizira mističnu turu "Tragom varaždinskih coprnica" kojom će obilježiti Valentinovo.

Tijekom mistične šetnje Varaždinom moći ćete saznati tko su bile vještice, kako funkcionira magija u odnosu na religiju, kako dolazi do progona i kako su ih otkrivali, zatvarali, mučili i palili... Tko su bile Kata, Urša i Dora i mnoge druge zanimljive stvari.

Za turu vam dijelimo jednom po dvije ulaznice.

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na Facebook stranici Varaždinskih vijesti označiti (tagati) osobu s kojom želite u mističnu šetnju, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike ili dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u utorak, 13. veljače prijepodne.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim.hr na webu te na svim njihovim prodajnim mjestima. U Varaždinu je to Suvenirnica Varaždinskih vijesti.

Svi koji kupe kartu za ovu turu dobivaju 20 % popusta na grupnu kartu za escape room koji Varaždinske coprnice otvaraju u suradnji s ClueGo Escape Room Zagreb, čije se otvaranje očekuje u ožujku.