Cilj Mladih HNS-a nije samo bavljenje politikom nego i pokazati humanost Foto: HNS

Cilj Mladih HNS-a nije samo bavljenje politikom nego i pokazati humanost

Varaždinske vijesti | 22.12.2019. u 14:30h | Objavljeno u Društvo

U četvrtak, 19. prosinca, Mladi HNS-a Varaždinske županije donirali su namirnice Socijalnoj samoposluziKruh sv. Antuna”, kako bi njihovim korisnicima barem na ovaj način uljepšali nadolazeće blagdane.

Tako su Mladi HNS-ovci ispunili svoje obećanje da će svake godine sudjelovati u ovakvim humanitarnim akcijama, kako bi motivirali i ostale mlade diljem Varaždinske županije da pomognu onima koji su zbog različitih životnih okolnosti ostali bez osnovnih uvjeta za pristojan život, a mnogi među tim ljudima nemaju osiguran ni svakodnevni obrok

Nažalost, zbog životnih neprilika pojedinci su dovedeni u situaciju da ovise o tuđoj pomoći, stoga smo odlučili donirati namirnice Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Antuna” kojoj se mnogi od tih ljudi suočenih sa životnim problemima obraćaju za pomoć. No nećemo na potrebite zaboraviti ni nakon blagdana, već ćemo s humanitarnim aktivnostima nastaviti i tijekom 2020. godine jer nema većeg zadovoljstva i sreće nego kad nekome barem na tren uspiješ izmamiti osmijeh na lice. Želimo tim ljudima pokazati da nisu sami i vratiti im poljuljanu vjeru u ljude -  rekao je predsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije Ivan Majcen.

mladi_hns_2.jpg

mladi_hns_1.jpg