Azil Prijatelji Čakovec donaciju hrane za pse podijelio s varaždinskom Udrugom Spas Foto: Ilustracija

Azil Prijatelji Čakovec donaciju hrane za pse podijelio s varaždinskom Udrugom Spas

V.M./Varaždinske vijesti | 2.3.2017. u 19:58h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Nakon što je Azil Prijatelji Čakovec za napuštene životinje dobio nagradu tvrtke Meradog u vidu donacije pseće hrane, Međimurci su nagradu odlučili podijeliti s varaždinskom Udrugom za zaštitu životinja "Spas".

- Veliko hvala svima na lajkovima i dijeljenjima i što prepoznajete naš rad i trud. Veliko hvala Meradogu na donaciji koja nije mala. Svoju ćemo nagradu podijeliti s Azilom Udruga Spas Varaždin, s našim kolegama po muci koji su bili na drugom mjestu po lajkovima, a koji isto tako brinu o preko 450 životinja. Meradog hranu preporučamo svima jer je zaista kvalitetna, a cjenovno prihvatljiva - poručili su iz čakovečkog azila.

Tvrtka Meradog koja proizvodi pseću hranu, na svom je Facebook profilu pokrenula akciju kroz koju je željela jednom od hrvatskih azila pokloniti 10 paketa hrane za pse. Azile su pozvali da im se jave, a hranu je osvojio onaj azil koji je prikupio najviše lajkova.

Iako je Udruga Spas završila na drugom mjestu, Azil Prijatelji Čakovec je svoju nagradu odlučio podijeliti upravo s njima.