Nakon Atlante, Washingtona, St Louisa, New Yorka, Detroita i Chicaga Zdravko Čolić u Varaždinu!

vv | 26.9.2019. u 20:15h | Objavljeno u Društvo

Zdravko Čolić, jedan je od onih pjevača koji godinama žari i pali na ovim prostorima, a ovih dana i publika u dalekoj Americi ima priliku čuti neke od najvećih hitova. Koncerte, naime, održava u Atlanti, Washingtonu, St Louisu i New Yorku, a početkom listopada ima zakazana još dva koncerta, i to u Detroitu i Chicagu.

A nakon što nastupa na drugom kraju svijeta, Zdravko priprema veliki glazbeni spektakl 26. listopada u varaždinskoj Areni, koji je trenutno i jedini koncert u Hrvatskoj zakazan do kraja godine.

Publika zacijelo s nestrpljenjem očekuje čuti neke od najljepših i najpoznatijih pjesmama kao što su – „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pusti, pusti modu“, „Esma“, „Što ti dadoh“, „Zar se nismo shvatili“, “Ničeg nije bilo između nas“, kao i singl “Ono malo sreće”, koji je nedavno i premijerno predstavljen.

Istoimeni singl broji više od 300.000 pregleda u samo tjedan dana. Prati ga i odličan spot koji je spoj retro scenografije i zanimljivih kostima, a nastao je u režiji Aleksandra Kerekeša. Spot je snimljen po uzoru na američki film “Trumanov showu.” Film govori o čovjeku kojemu je cijeli njegov život tajno emitiran na javnoj televiziji, no u spotu “Ono malo sreće” u pitanju je mlada djevojka čiji život i svaki njezin korak prate kamere.

Tekst za pjesmu “Ono malo sreće” napisala je Antonija Šola, koja je zajedno s Ivanom Zakom zaslužna i za glazbu, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

Ovaj fantastičan aktualni singl bit će izveden i na velikom koncertu u Varaždinu, a s obzirom na interes za njega, bilo bi dobro se ne čeka zadnji trenutak za ulaznice koje se prodaju u Varaždinu (Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art), Čakovcu  (Caffe bar Parks, Paladin), Ivancu (Kavana Ivana), Novom Marofu (Caffe bar Rose), Ludbregu (Caffe bar Rondo), Murskom Središću (Caffe bar Parks), Prelogu (City bar), Palovcu (Domino bar), Koprivnici (Caffe bar Stefano) i BP Petrol.