Ako tražite svoj bicikl, u utorak 25. listopada trk u policiju Foto: VV arhiva/Krešo Đurić

Ako tražite svoj bicikl, u utorak 25. listopada trk u policiju

M.P./Varaždinske vijesti | 19.10.2016. u 08:57h | Objavljeno u Društvo

Iz varaždinske policije danas su priopćili da su njihovi službenici, ali i građani, tijekom protekle i ove godine na području grada Varaždina i okolice pronašli čak 140 bicikala. Oni su najčešće pronađeni odbačeni ili nezaključani te je bilo očito da se netko njima koristio za jednokatni prijevoz i slično. Bicikli su prevezeni u prostorije Policijske postaje Varaždin kako bi se utvrdili njihovi vlasnici.

- Za napomenuti je da je pronalazak vlasnika bicikala vrlo težak, iz razloga što većina građana prijavljuje krađu bicikla bez potrebite dokumentacije, odnosno tvorničkog broja bicikla, a isto tako, puno građana uopće ne prijavljuje takve krađe - naglašavaju iz policije.

S obzirom na navedeno, iz policije obavještavaju građane koji posjeduju dokumentaciju s tvorničkim brojem bicikla ili Potvrdu o događaju krađe bicikla, da u utorak, 25. listopada u vremenu od 9 do 14 sati, dođu u Policijsku postaju Varaždin, u Ulici Augusta Cesarca 18 u Varaždinu, kako bi razgledali i eventualno pronašli svoje bicikle.