Željko Joksimović: ''Na koncertima u Varaždinu s publikom imam javnu vezu'' Foto: http://www.mega-media.hr

Željko Joksimović: ''Na koncertima u Varaždinu s publikom imam javnu vezu''

N.L./PROMO | 29.11.2016. u 20:57h | Objavljeno u Društvo

Za malo manje od mjesec dana, 26. prosinca, popularni regionalni izvođač Željko Joksimović dolazi u Arenu Varaždin.

Ovo nije njegov prvi nastup u Areni, ali svakako nije ni posljednji jer kako kaže s publikom koja iz raznih krajeva Hrvatske i Slovenije dolazi na njegov nastup u Varaždinu, ima javnu vezu.

- Rado se vraćam u Varaždin, zaista. Još pamtim energiju sa prošlog koncerta u Areni, gde je publika pjevala u glas skoro sve pesme. Bila je izvanredna atmosfera i siguran sam da ćemo i ovog puta prirediti večer za pamćenje. Na repertoaru će se naći pjesme sa mog poslednjeg albuma, ali ćemo pjevati i stare hitove. Bit će za svakog ponešto. Stvorit ćemo ponovo našu vezu, koja odavno nije tajna, već javna, nešto na šta sam ponosan - rekao je Željko Joksimović.

Skoro na svim koncertima, uvijek je zabilježen pojačani broj ženske publike, koja punim srcem uživa na svakom nastupu svog miljenika, u njegovim izvedbama, njegovim pjesmama.

Na pitanje da li je i sam svjestan te činjenice i da li se smatra miljenikom žena, samo skromno odgovara:

- Ako ima istine u vašim riječima, mislim da je to onda zbog mojih pjesama :) 

Ulaznice za veliki koncert u Areni Varaždin, 26.12.2016., bilježe odličnu prodaju, a iako smo sigurni da ne postoji osoba koja se premišlja oko dolaska na koncert, Joksimović nam je otkrio što publika, uz vrhunsku produkciju i ovoga puta, dodatno može očekivati.

- Publiku u Varaždinu očekuje eksplozija dobre energije, mnogo pjesama, starih i novih, hitova koje vole, bit će dosta emocija na bini i oko nje, siguran sam, i pozvao bih sve da dođu u Varaždin i da uživaju u koncertu - kaže.

Iako smo se ponadali da će nam otkriti baš sve što je pripremio za koncert u Areni Varaždin, ipak je jednu stvar ostavio neotkrivenom.
- Znam kojom pjesmom ću započeti koncert, ali bih to ostavio kao iznenađenje za publiku, kao i svaki put do sada - dodao je za kraj Željko Joksimović.

Ulaznice su u prodaji:


http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zeljko-joksimovic-varazdin-gradska-sportska-dvorana-arena-900381/performance.html


Varaždin: Suvenirnica Varaždinskih vijesti, Caffe bar Rock Art, Caffe bar My Way, Bistro Time Out

Novi Marof: Caffe bar Inn

Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin

Palovec: Domino bar

Mursko Središće: Pizzeria Vuri

Prelog: City bar

Ludbreg: Modna kuća Pepeljuga

Koprivnica: Caffe bar Stefano

Kiosci Tiska

Benzinske pumpe Petrol