Vrag je odnio šalu: Otkazan je 11. Tjedan smijeha Kerekesh teatra Foto: Kerekesh teatar

Vrag je odnio šalu: Otkazan je 11. Tjedan smijeha Kerekesh teatra

| 12.3.2020. u 19:58h | Objavljeno u Društvo

Kerekesh teatar se dugo odupirao što su smatrali da je medijska hajka o širenju korone, ali je vrag odnio šalu te su se prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo odlučili otkazati 11. tjedne smijeha što su objavili na svojim Facebook stranicama i koju prenosimo u cijelosti.

"Poštovani mediji, draga publiko i prijatelji Kerekesh Teatra! 

Iznimno nam je žao, no moramo Vas obavijestiti, da se od ovog trenutka otkazuju sve predstave na 11. TJEDNU SMIJEHA prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade Republike Hrvatske tj. prema preporuci da se odgode svi skupovi iznad 100 ljudi. 
Za ULAZNICE KUPLJENE NA BLAGAJNI HNK U VARAŽDINU-  povrat novca moći ćete ostvariti od ponedjeljka 16.3.2020. do petka 20.3.2020. isključivo na blagajni HNK u Varaždinu. 
Za ULAZNICE KUPLJENE PUTEM INTERNETA - povrat novca biti će izvršen na račun s kojeg je i plaćeno. Molimo Vas za strpljenje. Svakome ćemo uz povrat napisati i mail, kojim ćemo Vas obavijestiti o povratu. 
Festival je, iako prijevremeno, službeno završen, a nagradu publike “NAJJAČI SMEHEK” osvojila je predstava UDAVAČE - Hit Teatra iz Zagreba, s ukupno 182 smeheka ( skupne reakcije publike ) 
Nagrade publike na 4. međunarodnoj izložbi karikaturista na temu “Smijeh je lijek” prema glasovima publike ( uključujući 316 glasačkih listića ) dobili su: Žarko Radanović iz Varaždina ( najbolja portretna karikatura ) i Krešimir Kveštek iz Vrbovca ( najbolja geg karikatura )
Premijera nove komedije Kerekesh Teatra “RINGIŠPIL” biti će održana kada će situacija biti pod kontrolom. 
Neizmjerno smo Vam zahvalni na svakom smijehu, na velikom interesu za predstavama, podršci i ponosni smo što nitko od naše publike nije donio, ni odnio virus iz kazališta. 
FESTIVAL JE POSJETILO VIŠE OD 10 500 LJUDI U NEPUNIH 6 DANA - TAKO DA FESTIVAL “TJEDAN SMIJEHA” I DALJE OSTAJE NAJVEĆI I NAJPOSJEĆENIJI KAZALIŠNI FESTIVAL U HRVATSKOJ. 
Veselimo se novim kazališnim druženjima i želimo Vam samo puno zdravlja i veselja. 
Voli Vas Vaš Kerekesh Teatar"