VIDEO Ništa novo - predstava koja će vas nasmijati do suza na Sceni Zvonimira Rogoza

Varaždinske vijesti | 29.9.2020. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu nastavlja tradiciju angažmana mladih umjetnika koji su u proteklih nekoliko sezona itekako opravdali ukazano im povjerenje.

U subotu 19. rujna na Sceni Zvonimira Rogoza praizvedena je predstava NIŠTA NOVO prema tekstu mladog autora Luke Vlašića, u režiji također mladog Hrvoja Korbara. Za gledatelje je pravi užitak gledati igru nadahnutih glumaca koji će vas nasmijati do suza svojim glumačkim kreacijama. Igraju: Ljiljana Bogojević, Robert Španić, Maruška Aras, Hana Hegedušić i Karlo Mrkša.

Scenu je osmislila Zdravka Ivandija Kirigin, kostime Barbara Bourek, glazbu odabrao Vid Novak Kralj, a dizajn svjetla Marijan Štrlek.

Sljedeće izvedbe ove predstave su u srijedu 30. rujna, četvrtak 1. listopada ili petak 2. listopada. Sve izvedbe počinju u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza.

Svi programi u HNK u Varaždinu održavaju u skladu s preporukama HZJZ i Stožera civilne zaštite. Ulaznice su u prodaji na blagajni Kazališta radnim danom od 10 - 12 i od 18-19,30, subotom od 10-12. Informacije i rezervacije: 042 200 250