VIDEO: Crna Kronika na petak 13. promovira album “Drž’te glavu iznad vode” u zagrebačkom Hard Place-u Foto: Crna kronika

VIDEO: Crna Kronika na petak 13. promovira album “Drž’te glavu iznad vode” u zagrebačkom Hard Place-u

| 9.3.2020. u 12:08h | Objavljeno u Društvo

Povratak punk rock grupe Crna Kronika na hrvatsko i regionalno glazbeno tržište, kulminira ovih dana izlaskom prvog albuma “Drž’te glavu iznad vode” u izdanju Dallas Recordsa iz Zagreba. Na albumu se nalazi 12 autorskih pjesama od kojih se tri singla i spota već naveliko vrte po radio postajama diljem zemlje I regije. Radi se o singlovima “Drži ritam”, “Politika” i “Irska”.

Sama promocija i veliki koncert održat će se ovog petka, 13. ožujka s početkom u 23 sata u zagrebačkom rock klubu Hard Place Ul. Hrvatske bratske zajednice 4. Osim pjesama sa albuma, na koncertu će biti izvedene  i nove autorske pjesme koje će se naći na novom albumu, kojeg Crna Kronika planira snimiti i izbaciti na tržište do kraja ove godine.

Nakon promocije, grupa Crna Kronika nastavlja sa koncertnom sezonom 2020. od kojih posebno izdvaja nastup u zagrebačkom Vintage Industrial baru početkom svibnja.