Varaždinski animatori u prestižnom društvu

Igor Čolaković | 14.8.2018. u 09:41h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA prošlog je tjedna službeno primljena u članstvo - International Centre of Film for Children and Youth (CIFEJ), organizacije koja širom svijeta okuplja audiovizualne medijske profesionalce koji rade projekte i programe za djecu i mlade, ali i s djecom i mladima.

- Nakon nedavnog službenog posjeta Grčkoj, upućen nam je službeni poziv Upravnog odbora CIFEJ-a za uključivanjem u ovu organizaciju. Nakon što je VANIMA ispunila sve kriterije, primljeni smo u članstvo ove prestižne međunarodne organizacije. Samim time i VAFI & RAFI Festival postaje dio međunarodne platforme festivala pod protekcijom CIFEJ-a - istaknuo je Hrvoje Selec, ​tajnik Udruge i voditelj stručne službe VANIME.

​International Centre of Film for Children and Youth osnovan je 1955. godine u Bruxellesu, pod pokroviteljstvom UNESCO-a, kako bi promicao izvrsnosti u produkciji kulturnih, zabavnih, umjetničkih, obrazovnih i informativnih audiovizualnih medija posebno dizajniranih za djecu i mlade.

Označeno u