Varaždinske mažoretkinje nastupaju u subotu i upisuju nove članice

VV | 7.7.2017. u 14:14h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Na manifestaciji Ljeto u Varaždinu u subotu 8. srpnja svi sastavi Varaždinskih mažoretkinja izvest ce prigodni program na Korzu te od 10 do 11 sati upisivati nove mazoretkinje u dobi od 4 do 24 godine.

Zato pozivaju djevojčice i djevojke koje vole ples, druženja, putovanja i žele biti dio tima Varaždinskih mažoretkinja - da im se pridruže!

Varaždinske mažoretkinje već 24 godine okupljaju djevojčice i djevojke, kreativne osobe, koje ovdje u društvu vršnjaka oplemenjuju svoj život plesom, druženjima i putovanjima. Osim što su živi suvenir Grada, one su i Predvodnice Grada u kojem anđeli spavaju te stvaraju istoimeni projekt u suradnji s Muzejom anđela, na taj način prezentirajući Varaždin u Hrvatskoj, i šire...

U svom radu koriste razne elemente mažoret plesa, te upoznaju ritmove moderne glazbe, dok u izvedbi osim mažoret štapa koriste, pompone i marame. Danas u sastavu imaju 50-ak članica, a svih ovih godina rada mažoret ples upoznalo je preko 600 djevojaka! Svake godine obnavljaju tim novim članicama kako bi održale brojnost i kvalitetu plesanja.