Maja Kućar i Tea Košić Foto: P4

U P4 centru za mlade i nezavisnu kulturu počinju besplatne plesne i DJ radionice za mlade!

VV | 18.6.2020. u 17:48h | Objavljeno u Društvo

U P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu (Ulica Petra Preradovića 4), a u organizaciji Udruge mladih Varaždinski underground klub, večeras u 20 sati počinju besplatne plesne radionice za mlade pod nazivom Drills&Heels.
Drills&Heels su plesne radionice s obaveznim rekvizitom – potpeticama! Naime, plesanje i kretanje u potpeticama je po mnogočemu drugačije od kretanja bez njih, a polaznici i polaznice će kroz sati i pol, koliko traje radionica, vježbati ravnotežu, prijenos težine i svih drugih specifičnosti vezanih za tu plesnu tehniku. Osim toga, radit će i na fluidnosti pokreta, gracioznosti i eleganciji. Voditeljica radionice je Varaždinka Maja Kućar. Drills&Heels radionice bit će održane svakog četvrtka od 20 do 21:30 sati, a trajat će do kraja kolovoza.

Osim spomenute radionice, u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu u subotu, 20. lipnja, počinju i plesne radionice Move&Groove. Riječ je o plesnim radionicama koje će voditi Maja Kućar i Tea Košić. Majini će classevi biti fuzija urbanih i komercijalnih plesnih stilova (hip-hop, MTV commercial, urban fusion), a Teini će se classevi bazirati na vježbama iz suvremenog plesa i jazz dancea. Cilj classeva nije samo učenje koreografija, već i rad na dinamici pokreta, muzikalnosti i samom izvođenju. Move&Groove radionice bit će održane svake subote u vremenu od 16 do 17:30 sati i trajat će do kraja kolovoza.

Obje radionice su besplatne i namijenjene su mladima od 15 do 35 godina. Prijaviti se mogu svi zainteresirani na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ime i prezime s naznakom “Move&Groove” ili “Drills&Heels”).

Više informacija dostupno je na Facebook (https://www.facebook.com/pecetri/) i Instagram stranici (https://www.instagram.com/pecetri/ ).

DJ radionice
U organizaciji Kuće kreativnih inovacija, u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu danas su počele i DJ radionice. Polaznike i polaznice će u žanrove glazbe, svijet miksanja, al i pravne stvari uvoditi DJ-ica Olyfant. Mladi DJ-evi i DJ-ice imat će priliku nastupiti na stageu Hladoveene – ljetnog programa za mlade u P4, i to 10. i 11. srpnja.

pecetri_radionice-06.jpg

pecetri_radionice-08.jpg