Stotinu dana do glazbene i šumske idile: Forestland proširio svoj line-up! Foto: Forestland

Stotinu dana do glazbene i šumske idile: Forestland proširio svoj line-up!

Varaždinske vijesti | 2.4.2019. u 21:46h | Objavljeno u Društvo

Ostalo nam je nešto više od stotinu dana do dana kad će se međimursko Brezje ponovno pretvoriti u bajkovitu, glazbenu i šumsku idilu.

Forestland (19.-21. srpnja) je već objavio prva imena za sedmo izdanje festivala, postavu koju čine legendarni Mauro Picotto, trance zvijezde Ruben de Ronde i Ferreck Dawn, mađarski duo SaberZ te Šibenčanin Lawrence Klein, pridružuje se i dvojac iz Španjolske – The YellowHeads!

Forestland_The_Yellow_Heads_1.jpg

Njihov eklektičan zvuk poznat je po kombinaciji melodičnog EDM-a i techno beatova popraćenim retro ugođajem. Redovito osvajaju glazbene ljestvice, a njihov rad prepoznale su i diskografske kuće poput Toolroma, Tronica, Krafteka te Break New Soila.

Na pozornici će se ovom maskiranom dvojcu pridružiti i Kraundler artist koji karijeru započinje 2007. godine te od tada nastupa na preko 300 partyja, festivala i radijskih emisija diljem Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Svojim nastupom kreće od plesnog tech house-a do žestokog, ali melodičnog techna. Organizator je Underground Fusion projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu.

Forestland_Kraundler.jpg

Na Forestlandu će ponovno gostovati i zagrebački, već svima dobro poznati DJ-evi Mike&Me te Dekova, ali i Miloš Stankić - perspektivni DJ iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Forestland_Dekova.jpg

O Dekovi, rezidentu kultne Opere i legendi Zrća, ali i općenito hrvatske scene sve znamo, na Forestland se vraća po treći puta, dok će Mike&Me nakon odličnog zimskog nastupa prodrmati kosti svima ovog ljeta. Miloš Stankić dolazi nam iz BiH i spojit će melodije svog Colour Festivala iz Brčkog s ritmom europskog Foresltanda.

Dok čekamo nova imena i više detalja o novitetima poput Live Act Stagea te #AfterAfter koncepta, ulaznice za ovaj šumski spektakl možete nabaviti putem sustava Ticket2go.

Označeno u
Video sadržaj