Najava 25. bala Rotary Cluba Varaždin Foto: Martin Novosel

Robert Mareković i Swingersi glavna atrakcija 25. bala Rotary Cluba Varaždin

Varaždinske vijesti | 17.1.2019. u 19:20h | Objavljeno u Društvo

Danas je u Gradskoj vijećnici najavljen 25. po redu svečani bal u organizaciji Rotary Cluba Varaždin, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Bal će se održati 23. veljače 2019. godine u Hotelu Turist, a sam događaj ima humanitarni karakter.

Sva prikupljena sredstva bit će donirana za Nagradu za izvrsnost koju također već dugi niz organizira Rotary klub Varaždin. Do sada je Nagradom za izvrsnost RC Varaždin nagrađeno više od 200 srednjoškolaca, studenata i polaznika poslijediplomskih studija s područja Varaždina i Varaždinske županije.

O balu su u Gradskoj vijećnici govorili Andrija Petrović, predsjednik RC Varaždin, Zlatko Mehun, član RC Varaždin i Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina. S obzirom na to da je Rotary bal tematski organiziran, ovogodišnja tema je "rane šezdesete" ili popularnije "Rockabilly". Tako je na konferenciji govorio i posebni gost, Robert Mareković, frontmen grupe Swingers (bivši Fantomi) koji će ove godine zabavljati goste na balu.

Kokteli, piće i jelo će također biti u skladu s temom. Bit će upriličeni i drugi atraktivni događaji kao što su fotografiranje u stilu 60-ih, izložba starina, modna revija, izložba motocikala, prodaja glazbenih ploča i drugih predmeta iz tog doba.

Za kupnju karata i sve dodatne informacije možete se javiti Zlatku Mehunu, tel. 098 99 66 4 55; 091 352 00 77 na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na web stranici Rotary Club-a Varaždin www.rotary-varazdin.hr.

_DSC0864-1_800x531.jpg

_DSC0863_800x531.JPG