Raznovrsni program "Ljeta u Varaždinu": zabava uz "Cezara", "RoSa E", "Lica u izolaciji", ali i operu Caccia Lontana Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Raznovrsni program "Ljeta u Varaždinu": zabava uz "Cezara", "RoSa E", "Lica u izolaciji", ali i operu Caccia Lontana

Igor Čolaković | 16.6.2020. u 08:45h | Objavljeno u Društvo

Hrvatsko narodno kazalište je za ovogodišnju manifestaciju "Ljeto u Varaždinu" pripremilo raznovrstan program koji će biti upriličen u dvorištu palače Sermage.

Tako će u utorak, 16. lipnja, u 21 sat, na vanjskoj pozornici članovi Umjetničke organizacije Gllugl izvesti predstavu "Cezar", adaptaciju Shakespearove drame Julije Cezar, koju je režirao Jernej Kobal.

U nedjelju, 21. lipnja, od 21 sat, publika će moći pogledati predstavu "RoSa E", urnebesnu „bajku za odrasle“ Roberta Plemića i gostiju, a u srijedu, 24. lipnja, od 22 sata, i "Lica u izolaciji", autorski projekt Filipa Eldana i Nikše Eldana. U utorak, 30. lipnja, od 21 sat, na sceni u palači Sermage bit će odigrana hit predstava Ljube Kerekeša" Bogi Ivač znova". Te večeri će u varaždinskom kazalištu, na Koncertu talenata, nastupiti mlada sopranistica Tamara Ivaniš.

Na ovogodišnjem "Ljetu u Varaždinu" varaždinska publika će imati prigodu vidjeti i koncertnu izvedbu opere Caccia Lontana, koja je najavljena u petak, 10. srpnja.