Programi Ljeta u Varaždinu se nastavljaju: Srebrna cesta u atriju Starog grada za kraj srpnja Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Programi Ljeta u Varaždinu se nastavljaju: Srebrna cesta u atriju Starog grada za kraj srpnja

VV | 31.7.2019. u 08:15h | Objavljeno u Društvo

Programi Ljeta u Varaždinu u organizaciji Koncertnog ureda Varaždin se nastavljaju pa će se tako u srijedu 31. srpnja održati 19. susret Varaždinskog književnog društva - Srebrna cesta.

Na manifestaciji će nastupiti pjesnici i književnici iz Varaždina, članovi Varaždinskog književnog društva te njihovi gosti iz Ptuja i Maribora s kojima Varaždinsko književno društvo ima dugogodišnju suradnju.

U glazbenom dijelu nastupit će Tena Torjanac, varaždinska glumica i pjevačica uz gitaru Vlade Soldateka. Pokrovitelj 19. Srebrne ceste je Grad Varaždin, a suorganizator Matica hrvatska Varaždin.

Organizatori poručuju da program počinje u 20 sati u atriju Starog grada, a u slučaju kiše program će se održati u Lapidariju. Ulaz je besplatan.

Dodajmo kako iz Koncertnog ureda Varaždin najavljuju da će u četvrtak 1. kolovoza na Kazališnom trgu nastupiti "Guitar Trio", s početkom u 21 sat. Koncert koji se trebao održati 13. srpnja i odgođen je zbog loših vremenskih uvjeta, održat će se ovog četvrtka kod Fontane. Ulaz je slobodan.

guitar_trio.jpg

Sljedećeg dana, 2. kolovoza, održat će se je još jedan nastup koji je ranije odgođen zbog lošeg vremena. Tako će, s odgodom od tri tjedna, podjednako glazbeni i vizualni show "Dr. Vinko – Speculum projekt" na Kazališnom trgu početi u 21 sat. Ulaz je slobodan!

dr_vinko.jpg