P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu i ovaj tjedan nudi zanimljiv program za mlade

J.Š./Varaždinske vijesti | 24.6.2020. u 11:45h | Objavljeno u Društvo

Zanimljiv program i ovaj tjedan očekuje sve posjetitelje i posjetiteljice P4 – centra za mlade i nezavisnu kulturu, smještenog u Preradovićevoj 4 u Varaždinu.

Danas je započela besplatna radionica za mlade pod nazivom Tišlarija s Lovrom, a koja će se održati i 30. lipnja 7. i 14. srpnja. Riječ je o kreativnoj radionici izrađivanja drvenih, unikatnih rukotvorima za uređenje doma i sastavljanja namještaja od paleta. Radionice će voditi mladi Varaždinac Lovro Vujnovac, a prednost imaju polaznici i polaznice stari od 15 do 35 godina. Broj mjesta je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U srijedu, 24. lipnja s početkom u 17 sati počet će takozvana Čeličana. Riječ je o besplatnim radionicama za mlade na temu emocija i seksa. U sklopu radionica koje će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela, polaznici i polaznice imat će priliku, bez tabua i nelagode, naučiti prepoznavati emocije, kako provesti mood check, saznati više o urbanim mitovima o seksu, kako su povezani mindfulness i seks, što se događa u našem tijelu za vrijeme seksa i postoji li pravo vrijeme za seks i sl. Termini radionica su i 1., 15.i 22. srpnja. Voditeljica radionice je psihologinja Etelka Kožar, a prednost imaju polaznici i polaznice stari od 15 do 35 godina. Broj mjesta je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Glazbenim programom u petak i subotu i službeno će biti otvorena Hladoveena – ljetni program za mlade u dvorištu P4. U petak će u 21 sat na stage Hladoveene nastupiti Gossip Crew, varaždinski hip-hop/rap kolektiv, dok će u subotu, također od 21 sat, dance/rock/funk hitovima prilagođenima ljetnoj briji, okupljene rasplesavati DJ Vikness.

Podsjećamo, prošli tjedan su u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu, počele DJ radionice koje su popunjene te plesne radionice (heels, hip-hop, jazz, urban fusion i suvremeni ples) na kojima ima još nekoliko slobodnih mjesta.

Više informacija o svemu dostupno je na Facebook (https://www.facebook.com/pecetri/) i Instagram (https://www.instagram.com/pecetri/) stranici P4.  Organizantor je Udruga mladih V.U.K., u suradnji s Filmsko-kreativnim studijem VANIMA, te udrugama nuSynergetic, Kuća kreativnih inovacija i EduNorth, a uz potporu Grada Varaždina.