Uskršnji broj Muzealca, zadnji do rješavanja krize s epidemijom korone virusa Foto: GMV

Uskršnji broj Muzealca, zadnji do rješavanja krize s epidemijom korone virusa

V.V. | 2.4.2020. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Objavljen je novi broj besplatnog mjesečnog glasila Gradskog muzeja Varaždin - "Varaždinski muzealac", broj 31, travanj 2020., koji se možete prolistati na službenim web stranicama. 

Napravljen je s uvrštenim tjednim događanjima u sklopu programa "Srijeda u Muzeju", uz naznaku da će se zbog novonastalih okolnosti neki programi možda odgoditi ili otkazati. U međuvremenu, nakon zaključenja broja, donesene su mjere kojima se zabranjuju bilo kakve javne/kulturne aktivnosti, zbog čega se nijedan program u travnju neće održati. Najavljene izložbe postavit će se u nekom drugom razdoblju, a za ostala događanja (predavanja, predstavljanje knjige) s našim suradnicima također će se nastojati dogovoriti novi datumi. O svim događanjima i novom rasporedu javnost će se pravodobno obavijestiti.

Budući da se raspored trenutačno ne može točno utvrditi, jer sve ovisi o razvoju situacije vezane uz epidemiju koronavirusa i odluke mjerodavnih tijela, Muzealac se do daljnjeg neće objavljivati, ali čim to okolnosti dozvole, aktivnost će nastaviti i u tom pogledu.

Do tada, ostanite doma, i pratite rad Gradskog muzeja i dalje na web stranicama i Facebooku.

Varaždinski_muzealac_31._3._2020._v2.jpg