Nova ljetna manifestacija "Smešne Toplice": Uskoro pet predstava Kerekesh Teatra

J.Š./Varaždinske vijesti | 25.6.2020. u 16:16h | Objavljeno u Društvo

Nova ljetna manifestacija održat će se uskoro u Varaždinskim Toplicama. Naime, Kerekesh Teatar organizira od 4. srpnja do 8. kolovoza manifestaciju "Smešne Toplice" na kojoj će predstaviti pet predstava.

Na predstavljanju manifestacije su sudjelovali gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković koja je naglasila suradnju s Kerekesh Teatrom koja traje već dugi niz godina te zahvaljuje na inovacijama koje će Grad i ubuduće podržati dok se ispred Kerekesh Teatra obratio Jan Kerekeš istaknuvši da mu je posebno drago da će se ovakvo događanje odvijati u lijepom ambijentu pizzerije Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

- Iako nije kazališni ambijent terasa je lijepi ljetni ambijent. Želim samo da nam se vrijeme poklopi. U slučaju kiše tražiti ćemo novi datum izvođenja predstave. A ono što je posebnost događanja dvije su kazališne premijere. Stvarno rijetko u Hrvatskoj postoji da jedno kazalište izbacuje dvije premijere u kratkom roku, a mi to radimo na svim našim manfestacijama. Tako ćemo u Varaždinskim Toplicama imati premijeru predstave Ringišpil i premijeru predstave Imovina. Dolaze nam i razni glumci koji još nisu bili u Varaždinskim Toplicama od Ane Begić, Hane Hegedušić, Mirne Medaković do Mateje Elezović, a što su doista popularna imena. Posjetitelji će imati prilike uživati u predstavama kojima ćemo nasmijavali punih mjesec dana – rekao je Jan, dodajući da što se mjera opreza tiče, pridržavat će se apsolutno svega što je propisano te u skladu s tim mjerama na terasu pizzerije Bernarda stane 80-ak ljudi.

- Preselili smo dosta toga iz Varaždina, nemamo Ljeto na Aquacityju zbog nerealiziranih odnosa Aquacityja s Gradom i Grada s Kerekesh Teatrom, tako da su nam Varaždinske Toplice meka ljetnih događanja u županiji. Veselimo se i pozivamo vas sve na "Smešne Toplice" u Varaždinske Toplice – zaključio je Jan.

Voditelj ugostiteljstva Andrej Oblaković zahvalio je Kerekesh Teatru što će njihovu ugostiteljsku ponudu nadopuniti kulturnim sadržajima te istaknuo da se ulaznice mogu nabaviti na šanku caffe bara Bernarda koji radi svaki dan od 7 do 23 sata. Cijena ulaznica bit će 70 kuna u koju je uključena predstava i besplatna dva pića. Sve predstave počinju u 20:30 sati.

Raspored predstava:
4. srpnja LJUBAF - Kerekesh Teatar
17.srpnja RINGIŠPIL - premijera - Kerekesh Teatar
25. srpnja IMOVINA - premijera - Kerekesh Teatar
1. kolovoza KRTICE - Kerekesh Teatar
8. kolovoza UDAVAČE - HIT Teatar