VIDEO Kino gaj: Pogledajte što vas sve očekuje na programu četvrtog tjedna lipnja Foto: Kino Gaj

VIDEO Kino gaj: Pogledajte što vas sve očekuje na programu četvrtog tjedna lipnja

VV | 23.6.2020. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

I četvrtog tjedna lipnja, Kino Gaj nudi odlične filmove u svom repertoaru.

Utorak, 23. lipnja, u 20 sati

RAT STRUJA

Hollywoodski spektakl o Nikoli Tesli u kojem glavne uloge tumače za Oscara nominirani Benedict Cumberbatch i Michael Shannon.

Okosnica filma je bespoštedno nadmetanje Edisona i Georgea Westinghousea oko toga čiji će električni sustav strujom opskrbljivati moderni svijet. Priča prati Thomasa Edisona (Benedict Cumberbatch) koji se drži svoje istosmjerne struje i nju pokušava uvesti na Manhattan unatoč očitim nedostacima. No, plan mu ne ide glatko jer tu u priču dolazi Nikola Tesla (Nicholas Hoult) sa svojom izmjeničnom strujom, a njega financijski podupire bogataš i biznismen Westinghouse (Michael Shannon).

Četvrtak, 25. lipnja, u 21:15 sati (Palača Sermage, u slučaju kiše Kino Gaj)

GOSPODA

Od redatelja Guya Ritchieja, poznatog po hitovima Zdrpi i briši, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške te Sherlock Holmes, dolazi nova sofisticirana akcijska komedija s velikim filmskim zvijezdama u glavnim ulogama.

Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota , podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.
Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

Petak, 26. lipnja, u 20 sati

DAN VELIKIH VALOVA

Film je velikim dijelom inspiriran Milliusovim životnim iskustvima, odnosno odrastanjem na kalifornijskoj plaži Malibu gdje se bavio surfingom.

U fokusu priče su trojica mladića čiji se život okreće oko surfinga i međusobnog nadmetanja. Radnja započinje 1962. godine u vrijeme kada su tinejdžeri, potom prikazuje njihova nastojanja da izbjegnu regrutaciju u doba vijetnamskog rata 1965. godine, odnosno pogibiju jednog od njih 1968. godine, prije ponovnog susreta 1974. godine kada se kao odrasli, oženjeni ljudi prisjećaju jednog nevinijeg, ali zauvijek izgubljenog vremena.

Subota i nedjelja, 27. i 28. lipnja, u 17 sati

FRKA

Zabavna animacija producenata franšize "Shrek„ u kojoj će uživati cijela obitelj. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora naučiti preživjeti na ulici, kao i svaki drugi pas! Naslovnu pjesmu filma izvodi Snoop Dogg!

Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

Subota i nedjelja, 27. i 28. lipnja, u 20 sati

ZLOČESTI DEČKI ZAUVIJEK

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku „Zločesti dečki zauvijek”. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

Video sadržaj