Ivana Plechinger u četvrtak će promovirati knjigu u Varaždinu

VV | 17.5.2017. u 09:11h | Objavljeno u Društvo

Knjiga "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" Ivane Plechinger bit će predstavljena u Gradskoj knjižnici i čitaonici "Metel Ožegović" Varaždin u četvrtak 18. svibnja. Knjigu će predstaviti sama autorica.

OPIS:

Knjiga nam otkriva poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u novom svjetlu. Autorica daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenucima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana. Unatoč svemu, ova je knjiga – prepuna ljubavi i nade – svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo.

U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ukratko, ovo je dobra knjiga za dobre ljude… u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora. Srećom, svaki dan imamo divnu priliku izabrati kojim putem želimo da nas život vodi.