Premijera filma "Ufuraj se i pukni" u Cinestaru Varaždin Foto: Foto agencija Sjever

FOTO: Prepuni Cinestar Varaždin na uspješnoj premijeri "Ufuraj se i pukni" Kerekesh teatra

| 26.3.2019. u 09:01h | Objavljeno u Društvo

Jučer se u varaždinskom Cinestaru u Lumini shoping centru održala premijera prvog varaždinskog dugometražnog filma u produkciji Kerekesh teatra Jana i Ljubomira Kerekeša koji potpisuju scenarij i režiju za ovaj filmski projekt. Prema svemu viđenom, premijera u Varaždinu je bila uspješna i napunila kino je dvorane Cinestara. 

- Mene je kao glumca, a još više kao scenarista ovog filma, bilo strah ako se publika neće smijati, ako glavni cilj filma bude na klimavim nogama. Srećom, ništa od toga se nije dogodilo, već prvih pet minuta je taj strah nestao, publika se zabavila u kinu koliko sam ja osluškivao. Čak 10-ak ljudi je dalo isti komentar, što je meni posebno drago, da se ne sjećaju kada su se zadnji puta tako smijali u kinu - rekao je Jan Kerekeš.

U iduća dva tjedna premijere će se održati i u ostalim velikim sredinama diljem Hrvatske, a još jedna premijera filma će se održati sutra u Kino Gaju, dok službena široka distribucija filma službeno kreće u travnju. Ukoliko se film pokaže financijski uspješnim, Kerekesh teatar već ima u planu novi.

- To je ono čemu se potajno nadamo, da bude publika prepoznala "Ufuraj se i pukni" i da će doći u kino i ako uspijemo pokriti trošak filma koji je 85 % isključivo financiran od Kerekesh teatra. Ako će biti zadovoljni, mi već imam scenarij u pripremi "Skupština" i u sljedećoj godini dana bismo ga išli snimati - zaključio je Jan Kerekeš.