FOTO Čarobna priroda, ples i elektronska glazba na R/verse Festivalu uz Mrežnicu Foto: R/verse Festival

FOTO Čarobna priroda, ples i elektronska glazba na R/verse Festivalu uz Mrežnicu

D.P./Varaždinske vijesti | 27.6.2017. u 10:07h | Objavljeno u Društvo

Od 22. do 25. lipnja u Donjem Primišlju na čarobnoj lokaciji uz samu rijeku Mrežnicu održao se prvi R/verse Festival.

Brojni posjetitelji uistinu su uživali u netaknutoj prirodi uz rijeku te cjelodnevnom glazbenom programu na spektakularnom plesnom podiju izrađenom u potpunosti od drva.

Cjelokupni festival je bio ekološki osviješten pa su posjetitelji zamoljeni da paze na prirodu i ostave je u stanju u kakvom su je zatekli. Toga su se partijaneri jako pridržavali, a u održavanju festivalskog prostora čistim pomagali su i brojni volonteri.

- Prekrasna lokacija, mirna i opuštena atmosfera i dobra glazba razlog su zbog kojeg ću se svakako vratiti i iduće godine - kazala nam je 25-godišnja Ana koja je na Festival došla sa svojim psom.

Osim nje, još su brojni drugi posjetitelji na Festivalu bili sa svojim kućnim ljubimcima koji su bezbrižno trčkarali i uživali u Festivalu i prirodi.

Tijekom četiri dana Festivala sviralo je oko pedesetak glazbenika koji su tvorili gotovo neprekidnu zvučnu techno/house/disco/electro/bass/hip-hop/d'n'b/juke/footwork kulisu.

Line-up je bio sastavljen od pomno biranih i uzbudljivih glazbenih imena iz Hrvatske i susjednih država. Svirali su Aural Fiction, Žiga Murko i Softkinson, alllone i doze, Bergi, Uffalo Steez i Utero, Mental, DJP i Lüle, Arboretum Kolektiv, Ivna Ji&Samo Tako, Koolade, Borut Cvajner, DJ Labud, Dubok, El Commando, lilacube, Pytzek i Mislav, Val Vashar, Qwerty, SZCH, 207, Brogy, Dots, Inchoon, Lovro Klop, Luka Eterović, Oberkull, Radio Esplendor DJs, SapLeo, Shao, Sladoled, Vrle i članovi CFSN kolektiva.

Posjetitelji su bili smješteni u eko kampu s potrebnom higijenskom infrastrukturom. Bez struje i signala za mobitel bio je to pravi bijeg iz svakodnevice.

Označeno u