Bez šminke i kostima, samo glazba: dođite u dvorište Galerije Sermage na operu "Caccia lontana" Foto: Ilustracija/Koncertni ured

Bez šminke i kostima, samo glazba: dođite u dvorište Galerije Sermage na operu "Caccia lontana"

VV | 9.7.2020. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

U organizaciji HNK Varaždin sutra, u petak, 10. srpnja s početkom u 21 sati u dvorištu Galerije Sermage izvest će se opera "Caccia lontana" A. Smareglie.

Nastupit će Sofija Cingula, Jelena Štefanić i Stjepan Vuger, koji su se odlučili za vlastiti umjetnički koncept opere A. mareglie "Caccia lontana", do sada izvedene u Puli, Varaždinu i Londonu, a to novo čitanje izvest će u sklopu Ljeta u Varaždinu.

Kampanju za ovaj projekt vodi se na društvenim mrežama pod motom “hashtagova”: novo čitanje, bez šminke, bez kostima, samo glazba, samo opera, samo Smareglia… što znači da će na pozornici biti bez scenografije i originalnih kostima, a očekuju mladu publiku, ali i stariju željnu glazbe.

Iz HNK Varaždin poručuju da se zbog epidemioloških mjera besplatne ulaznice mogu podići na blagajni kazališta, ali i na samom ulazu, ako neće biti iskorištena sva dozvoljena mjesta.

- Do sada su svi programi na ljetnoj pozornici u dvorištu bili vrlo ugodni i za izvođače i za publiku. Dođite uživati sa Sofijom, Jelenom i Stjepanom na klaviru, u glazbi, pjevanju i novom doživljaju Smareglline glazbe - poručuju organizatori.

Označeno u