Antonio Tkalec – veliki koncert moderne duhovne glazbe i promocija novog albuma „Ohrabri me“

VV | 26.5.2018. u 18:54h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju 27. svibnja jedan od najpoznatijih (a odnedavno) i najnagrađivanijih Hrvatskih kantautora moderne duhovne glazbe, Antonio Tkalec, održat će dugoočekivani veliki autorski koncert u Varaždinu.

Iako su poklonici Antonieve glazbe mjesecima nagađali u kojoj će se dvorani održati ovaj koncert, Antonio se odlučio za nešto skroz drugačije i posebno. Umjesto sportske dvorane, odlučio se za prekrasan, bajkovit prostor (iako kapacitetom daleko manji) na otvorenom – „Rajski vrt“ – vrt Muzeja anđela u Varaždinu.

Bit će to jedna zaista posebna duhovno-glazbena večer i zato mi je želja bila da to bude u manjem, intimnom prostoru, a opet, pod otvorenim nebom. Uvijek mogu napraviti koncert na nekom trgu gdje će prolaznici zastati i poslušati koju pjesmu i otići dalje, ali u „Rajski vrt“, koji je ograničen sa brojem sjedećih mjesta, doći će upravo oni ljudi koji stvarno žele biti tamo, te slušati i uživati u koncertu od početka do kraja!

Antonia će na koncertu pratiti kompletna ekipa njegovih pratećih glazbenika: Ivan Mikulić, Nebojša Buhin, Mario Bilić, Martin Pokos, Neven Putarek, Borna Ladić i njegovi stalni prateći vokali sa pokojim iznenađenjem.

Posebne gošće koncerta biti će Bernarda Bruno i ženski vokalni sastav „Kneginje“, a na koncertu će se moći nabaviti i Antoniev novi, nevjerojatni album „Ohrabri me“.

Koncert počinje u 20.15 sati, a broj mjesta je ograničen na samo 200.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna su u prodaji u Muzeju anđela (Kranjčevićeva ulica, 14), a interes za koncert je vrlo velik, stoga požurite i nabavite svoje ulaznice što prije.

Označeno u