Varteks donira 70.000 zaštitnih maski Stožeru civilne zaštite i MUP-a RH

vv / varteks | 21.3.2020. u 07:57h | Objavljeno u Aktualno

Kao iskusni ‘stogodišnjak’ i tvrtka koja je preživjela zaista teške periode možemo samo reći – #NEMAPREDAJE, poručuju iz Varteks d.d., koji je počeo s ubrzanom proizvodnjom zaštitnih maski, koje će donirati Stožeru civilne zaštite i Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Varteks-šivanje-maski.jpg

-Prve isporuke kreću već danas i nastaviti će se tijekom sljedećeg tjedna. Varteks će donirati ukupno 50.000 komada zaštitnih maski Stožeru civilne zaštite i 20.000 komada Ministarstvu unutarnjih poslova RH. Cilj je pridonijeti u najvećoj mogućoj mjeri sprječavanju širenja zaraze virusom SARS-CoV-2, odnosno epidemija COVID-19, izvijestili su jučer iz Varteksa, čiju je haljinu nosila Sanja Musić Milanović prilikom inauguracije predsjednika Zorana Milanovića.

a.jpg

U Varteksu, kako naglašavaju, nema korone.

-Kako bismo osigurali zdravlje svih naših radnika i kupaca od samog početka uredno primjenjujemo sve propisane sigurnosne i higijenske mjere, kao i dodatne svakodnevne kontrole zdravlja radnika. Držimo se zajedno, radimo uporno dalje i ne prepuštamo se negativnosti. Napunili smo webshop outlet i ako vam je dosadno zavirite malo bez obaveze. Varteks webshop omogućava besplatan povrat i na taj način pretvara svaki dom u prodajno mjesto Varteksa na kojem možete isprobati artikle koji vas zanimaju,  pozivaju iz Varteksa čiji webshop radi i narudžbe se normalno isporučuju, dok su sva prodajna mjesta Varteksa su narednih 30 dana zatvorena zbog provedbe propisanih mjera