Uskoro 1. hrvatski dani biodinamike "Što tlu dajemo priroda nam vraća"

Varaždinske vijesti | 27.11.2019. u 16:35h | Objavljeno u Aktualno

Centar dr. Rudolfa Steinera, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, organizira 1. hrvatske dane biodinamike pod nazivom "Što tlu dajemo priroda nam vraća". Ova manifestacija održati će se na nekoliko lokacija: 28. studenoga u Čakovcu gdje će se održati Stručni panel u prostorijama zgrade Scheier i koji će ugostiti eksperte iz čitave Europe.

U prostoru Centra dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu 29. studenoga održat će se cjelodnevno događanje dok 6. i 7. prosinca u Zagrebu na Agronomskom fakultetu održat će se Poljoprivredni tečaj (biodinamička poljoprivreda) prema predaji dr. Rudolfa Steinera.

Također, 7. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, na štandu Centra dr. Rudolfa Steinera u okviru sajmova Cro-Agro i Organica Chef Robert Slogar održat će predavanje o nutritivnim, energetskim i prehrambenim vrijednostima namirnica uzgojenih na biodinamički način. Ulaz na sva predavanja i radionice je besplatan. Više o ovom događanju pratitite na službenim stranicama Centra dr. Rudolfa Steinera.

FB_IMG_1573101814679.jpg