Ugovor su potpisali direktorica tvrtke Poduzetnički centar Ljubešćica Ivana Španić i direktor tvrtke Ferro Brant iz Topličice Branko Zeljak

Tvrtka iz Topličice kupila zemljište u Poduzetničkoj zoni u Ljubešćici

Varaždinske vijesti | 5.3.2021. u 19:37h | Objavljeno u Aktualno

čcDirektorica tvrtke Poduzetnički centar Ljubešćica Ivana Španić je s direktorom tvrtke Ferro Brant iz Topličice Brankom Zeljakom danas je potpisala ugovor o kupoprodaji nekretnine - čestice u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica, površine 5500 m2,a vrijednost prodanog zemljišta iznosi 400.000,00 kuna.

- Čestitamo tvrtki Ferro Brant na kupnji nekretnine u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica, želimo im puno uspjeha u radu te što bržu realizaciju investicije. Ovim putem pozivamo i ostale zainteresirane investitore da dođu u Poduzetničku zonu Ljubešćica, budući da ima svu potrebnu komunalnu infrastrukturu. Samim time ispunjeni su preduvjeti za privlačenje investitora i investicija, što će posljedično imati utjecaj na rast i razvoj gospodarstva kako na lokalnom tako i na nacionalnom novu, na otvaranje novih radnih mjesta te se samim time zaustavlja proces depopulacije i potiče proces demografskog oživljavanja ruralnih područja - naglasila je Španić.