Tridesetak varaždinskih obrtnika u subotu će Varaždincima ponuditi svoje proizvode

V.V. | 15.6.2017. u 18:50h | Objavljeno u Aktualno

Organizacijom još jednog Obrtničkog uličnog sajma u subotu 17. lipnja 2017. godine, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin po drugi put ove godine, na ulice grada Varaždina dovodi svoje obrtnike i nastavlja tradiciju sajamskog okupljanja.

Tridesetak obrtnika će na Trgu Kralja Tomislava i Pavlinskoj ulici, Varaždincima i gostima ponuditi svoje proizvode od mesnih prerađevina, proizvoda od heljde, kupine, bračkog kamena, keramike, figura od tijesta, prirodne kozmetike i raznolike kućne radinosti.

Udruga Veliko srce malom srcu, nastavit će humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za nabavku dnevnog holtera za potrebe Odjela dječje kardiologije OB Varaždin.

Glavni cilj i svrha “Obrtničkog uličnog sajma” je promocija obrtnika grada Varaždina, prezentacija njihove ponude, ali i bogate povijesne baštine, a samim time i unapređenje i obogaćivanje turističke ponude našeg grada. Potporu osim Grada Varaždina, bez čije pomoći manifestaciju ne bi mogli organizirati, daje i Turistička zajednica grada Varaždina.

Sajam će se odvijati od 9 sati ujutro pa sve do 18 sati navečer, biti će izložbeno-prodajnog karaktera.