Pointers na najvećem turističkom sajmu u Berlinu

Varaždinske vijesti | 25.1.2017. u 08:21h | Objavljeno u Aktualno

Na najvećem svjetskom turističkom sajmu, koji se održava od 8. do 12. ožujka u Berlinu, start-up nastao u „osječkoj silicijskoj dolini“ najsuvremenijom svjetskom tehnologijom predstavit će bogatstva i ljepote Hrvatskih turističkih destinacija.

Organizatori ITB Berlin i UNWTO pozvali su predstavnike te male osječke tvrtke da 9. ožujka u 16 sati, pred predstavnicima 187 zemalja održe predavanje na temu „Uspješna digitalizacija Hrvatskog turizma“.

S obzirom da je Pointers među prvih pet projekata u svijetu koji je turističke destinacije obradio i prikazao u VR 360° tehnologiji a koja predstavlja jednu od najbrže rastućih prezentacijskih tehnologija u svijetu, isti je zamijećen od strane svjetskih turističkih stručnjaka.

Pointers će na samostalnom izložbenom prostoru u paviljonu 6.1/127, posjetiteljima omogućiti da i putem VR 360° (Virtual reality tehnologije) osjete stvarnu prisutnost i ljepote jadranske obale, plaža, mjesta zabave, opuštanja, arheoloških atrakcija…

Pointers destinacije predstavlja putem sedam najjačih mobilnih platformi, te s više od 40 različitih bitnih funkcionalnosti olakšava turistima izbor destinacije i odabir relevantnih informacija.

 

Označeno u